Sayfalar

18 Kasım 2014 Salı

Geçen yıl aldığım ve her tanıdığıma uyguladığım yöntemi ile sağlamasını yapmaya çalıştığım bir kitap. Doğum tarihinizde gizli sırları açıklamayı vaadediyor.Ben kendimle ilgili amacı bulduğumda bir huzur, bir rahatlama, bir 'sırttaki kamburu atma' psikolojisi yaşadım ki sormayın gitsin. Niye bir şeye bu kadar sinirlendiğimin, niye başka bir şeyi çok sevdiğimin, hayallerimde hep anlatımcı olduğumun şifreleri çözüle çözüle geldi, serildi önüme. Siz de yazın bana, şifresinin uygduğu her kişi büyük bulmacanın bir karesinin daha tamamlanması gibi çünkü. Hayat amacını bulalım, sevelim, kutsayalım.

2 yorum:

Derdest fikirler dedi ki...

Canım ben bu kitabı okumuştum ve nedense pek etkilenmemiştim. sanırım rakamlaın ifade ettikleri beni ikna etmemişti. Ama kuzenlerim bu kitabı defalarca okudular ve onlar da çok daha etkili oldu. Benim kafa kalın da basmıyor mu sence :))

Özlem Mertler dedi ki...

Kafa kalın değil canım benim, felsefeci kafası. Rakamlarla ilişkisi biraz daha mesafeli. Ancak bu kadarına tesadüf denilebilir mi emin değilim. Çok fazla kişiye denedim çünkü. Gel bir daha deneyelim. Ne dersin?