Evet, ben de yaptım:) İlk kez tattım üstelik, bir gece önceden suya ısladığım maş fasulyesini kurutulmuş domates, taze soğan, taze sarmısak, maydanoz, tere ile buluşturdum. Öneririm.
ben çok severim! bizde maş derler hahhat"maşı"derler ı kısmını biraz fransız vari diyorlar ama:) *** bugün her ne kadar çok muhabbet edemesekte ben sizi tanımaktan çok memnun kaldım kesinlikle artık seyrimdesiniz ve blogtan gördüğüm kadarıyla öğrencileriyle çok dolu işler çıkaran ve ne yazık ki olması gereken ama olmayan "öğretmen" örneği verileceklerdensiniz tebrikler..
1 yorum:
ben çok severim!
bizde maş derler hahhat"maşı"derler ı kısmını biraz fransız vari diyorlar ama:)
***
bugün her ne kadar çok muhabbet edemesekte ben sizi tanımaktan çok memnun kaldım kesinlikle artık seyrimdesiniz ve blogtan gördüğüm kadarıyla öğrencileriyle çok dolu işler çıkaran ve ne yazık ki olması gereken ama olmayan "öğretmen" örneği verileceklerdensiniz tebrikler..
Yorum Gönder