Sayfalar

Google+ Followers

23 Mart 2009 Pazartesi

Kefir

Ben de kefir mayaladım. 48 saati de geçti ama az önce içtim taze taze.


Kefir ile ilgili 20 Nisan itibarı ile daha fazla yazmak ve hakkını teslim etmek gerekli diye düşündüm, diyet konusunda da sevgili motivasyoncumuz, sevgili diyetisyenimiz, sevgili Roma'mız Mehtap 'tan geçer not aldı. Her gün ara öğün olarak tercih edilebilecek güzel ve besleyici bir içecek.

4 yorum:

ceylan dedi ki...

Merhaba
Ben Reyhan OLGUN
Ben evimde kefir mayası hazırlayıp İstanbul'un çeşitli semtlerındekı aktarlara satıyorum.İlgilenirseniz yada bu konuyla ilgili kefire ihtiyacı olan birilerini tanıyorsanız yardımcı olmak istiyorum.Çünkü bizim de burada yaşlı ve bakıma muhtaç bir teyzemiz var.Ve ona yardımcı olmak için u konuda elımden gelenı yapıyorum.
Görüşmek dileğiyle
İyi günler.
Tel:02122719024/05452132362

ben dedi ki...

evde yapılan markette satılan kefirlerden farklımı oluyo?

ceylan dedi ki...

tabiiki her zaman evde mayalanan daha dogal,katkısız ve sağlıklı oluyor.

Özlem'in Doğası dedi ki...

Sevgili ben,
evde mayalamak daha tercih edilir. Raf ömrünün uzun olması için eklenenler ne yazık ki fayda/ zarar oranında olumsuz yönde değişiklik yapıyor.